Minnesboken sid 21

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Namn:Christine
Ämne:Vila i frid!
Datum:2003-04-12 19:27:10

Meddelande:dethär e andra gången ja skriver nu..kan inte sluta tänka på dej.. 13 år som jag..det e svårt att få in..ja sörjer med dina nära o kära! Hoppas du ser hur älskad du är.. Ha det så bra där uppe Kristin! ///Christine


Namn:marielle
Ämne:liten tanke
Datum:2003-04-12 19:23:16

Meddelande:hej gumman jag vet att jag varken känner dig, eller att du känner mig, men det e så tragiskt det som hände att jag inte kan hjälpa att känna sorg… du har det bra där du är… många pussar från en ”vän”


Namn:nubf f89
Ämne:….
Datum:2003-04-12 19:20:43

Meddelande:jag kan fortfarande inte förstå…hur en så glad och ung tjej som kristin kunde dö! jag får tårar i ögonen när jag ser hur omtyckt kristin var och är. det kommer kännas konstigt att spela mot södertälje nu, utan dej! du var jättebra och inte ens vår bästa försvarare klarade av dej…jag har alltid haft en sorts ”hatinställning” till alla lag i sthlmserien, men det kommer ändras nu, för när jag nu har läst om hur du var när du levde kristin, blir jag rörd och önskar att jag var som du. din låt är så vacker och det är du också. jag kände ju aldrig dej, men ändå så är ja väldigt ledsen och saknar dej. Din familj måste vara stolta över dej. det var bra att ni vann sthlmserien, ni förtjänar det. jag tycker så synd om alla dina vänner och din familj, det måste vara otroligt tungt. jag har aldrig förlorat en närastående släkting elle vän, så jag vet inte hur det är, men jag vet hur jag känner för dej, som jag bara träffade 4 ggr i hela ditt liv, och då pratade jag aldrig med dej, det var bara matcher. om jag hade varit din vän, hade jag inte klarat av att leva utan dej. jag önskar nu att jag hade pratat med dej någon gång och önskar att jag skulle få prata med dej en enda gång, bara en enda gång nu, få träffa dej, men det går inte, det är försent…vila i frid, kristin!


Namn:Lisa
Ämne:Älskar dej gumman!!!
Datum:2003-04-12 19:10:12

Meddelande:DU ÄR ÄLSKAD OCH SAKNAD AV MEJ OCH ALLA ANDRA JAG KÄNDE INTE DEJ MEN JAG ÄR LEDSEN IALLA FALL OCH OM JAG HAR FÖRSTÅTT RÄTT,SÅ VAR DU EN UNDERBAR PERSON!!! KRAMAR TILL DEJ OCH DIN FAMILJ!!!


Namn:alldeles för tidigt 
Ämne:alldeles för tidigt
Datum:2003-04-12 19:09:44

Meddelande:ja du ristin va sa man säga de e tredje gången ja skriver och vill en en gång beklaga den oerhörda sorgen som du lämnat bakom dig som du kanske redan visste så var du iaala fall på rosenborg skolan väldigt eftertraktad jag kände väl minst 15 som tyckte du var absolut snyggast i skolan Gud valde fel. Han valde fel när han bestämde att ta ditt underbara liv ifrån oss men nu har man iallafall något och se fram till när man kommer till himmlen att träffa dig se dig en en gång le och skratta alla här älsar dig så oerhört stå på dig pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


Namn:Fredrika
Ämne:du måste varit älskad…
Datum:2003-04-12 19:51:00

Meddelande:Jag tycker det verkar vara så hemskt. vara 13 år och dö. Det är orättvist! Jag kände dej aldrigmen jag sörger med alla anhöriga. Jag har läst igenom många av inläggen här och försår att du måste varit älskad. Jag hoppas att du mår bra där du är just nu, du har fått sluppit smärtan och fått någonting bättre. Jag glömmer dej inte…


Namn:Tessan
Ämne:fan.. 13 å dö.. jävla gud..
Datum:2003-04-12 19:44:37

Meddelande:heej… du mins kanske inte mig.. men vi gick på samma kör.. du hade sån glädje i dig.. ditt skratt gjorde mig alltid glad.. o jag talar nog för många andra ozzå..när jag tänker på dig får jag en klump i halsen o ett stort svart hål i mig… du va bara 13 år.. d e inte rättvist… snälla kom tillbaka till oss här nere.. snälla.. jag ber… jag vill ha dig här.. du har såå många vänner här nere som älskar dig och din familj.. vafö slulle d här hända dig??!! d e fan inte rättvist.. åååhhh.. kom ner till alla här nere.. hoppas du har d bra där du e nu.. jag tänker jämt på dig.. men d måste vara så att gud vill ha den bäst och kärleksfulla tjejen… o d måste bli du.. men d e ändå inte rättvist… snälla gör inte så här gud.. gör så att kristin kommer ner NU… gör inte så här.. snälla.. gör inte så här.. snälla jag gör allt för att få henne tillbaka.. ha d bra där du e nu hos alla änglar kristin.. puss puss på dig.. *saknar dig*


Namn:jojjo #7 nubf f89
Ämne:va ja menar
Datum:2003-04-12 19:37:22

Meddelande:vad jag menar är att det självklart kommer bli ett stort otäckbart hål efter dej kristin, men du finns ändå för alltid kvar i allas hjärtan!!! jag ångrar att jag inte lärde känna dej!!! kramar, din familj verkar vara otroliga!!


Namn:Nattiz
Ämne:minnen
Datum:2003-04-12 19:33:27

Meddelande:kommer ihåg när vi va på barnens ö i 4an! du sprang in på mitt, ioannas, daniels och alex rum några tusen gånger för att säga god natt till alex!.. Gullit! =) saknar dej gumman!!


Namn:Nellan…….
Ämne:Varför..
Datum:2003-04-12 19:31:51

Meddelande:asså……..kolla.ni som skriver här föör att få reda på vad hoon dog av…era jävla idioter.!vii skiver häär föör at vi älskar Vår kirri.!hoon vaar inte ens värd det häär.guud du måste lämna tillbax heen.!vii behöver henn mer än dejj.!fattar du????ÅÅÅÅÅÅÅÅ…..Kirri..jag älskar dej lika mkt osm dina andra kompiisar gör.!puss puss gujmman ILOVE YOU SO MUCH.!


Namn:Nicke
Ämne:Du lämnade oss för tidigt !
Datum:2003-04-12 20:22:06

Meddelande:Faaan vad sooorgligt… du lämnade oss när du var 13…='( Kommmer alltid att minnas dejje… Faaaan Dejje Guud ! Huur kunde detta att ske .. Saknar dejj ….


Namn:Thilen
Ämne:une princesse est morte
Datum:2003-04-12 20:20:00

Meddelande:jag har vart både dum och snäll (tror jag åtminstone) mot dig..hoppas du håller tillbaka det snälla…det var det ända menade…jag kan aldrig kontrollera mig ändå..vilket jag inte skyller på…ska bättras…även om det är för sent..vet inte varför jag gjort dumma saker mot dig..jag känner saknad till dig..även om för dig så var jag nog inte så nära…men kärlek till dig har jag även så saknad och som jag sa så är jag nog inte för dig den som jag hade viljat vara…jag tror nog att inga dikter, meddelanden har fått tillbaka nån men jag hoppas ändå…skulle iaf viljat säga något..vill att du fattar något av din del av mitt hjärta…du e väl dne jag snackat med mest på kingsmatcherna eftersom du var den enda…men sakerna du sagt kommer jag ihåg..du var modig som faan..une princesse est morte helt klart…pour une putain de maladie…onödigt..hoppas du vet att jag tyckte att du va så jävla mycke mer värd än detta..men det har hänt…förändrad är jag och säkert många fler..det blir tomt utan dig..time after time var en fin låt..hälsa min morfar om du ser han..Heder från mig..faan allt låter töntigt när man skriver så här…men men det som jag skrivit har jag skrivit och det är ju bara jag så det är ju det….töntigt lr ej…så är det mitt till dig.. avslutning..kan inte komma på nån men du finns alltid kvar iaf..


Namn:jag
Ämne:snäll
Datum:2003-04-12 20:07:14

Meddelande:kom tillbaka snälla saknar dej såååå kommer aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig glömma dej ditt skratt hurmor leedande dej!! du be såå saknad skanar dej såå va på din minnes stund grät som fan alla gjorde det fan va det ska va så svårt!!!tänker på dej hela tiden älskar dej kirrin älskad o saknmad för evigt älskar dej rest in peace my angel


Namn:vici
Ämne:..
Datum:2003-04-12 20:06:05

Meddelande:saknar dejj fortfarande och kommer aldrig att sluta med det!!!! *gråter*


Namn:Eliizz
Ämne:kristin..:'(
Datum:2003-04-12 20:03:27

Meddelande:jaa kännde deej nt..meen ja visste vem du var..Martin i din förra klass(om man räknar med den du har nu i himmlen)kännde deej jätte braa..jaa veet att du var jätte omtyckt..kommer alltiid att minnas det här…sköt om deej i himmlen..puss..från lilla eliizz..ps.martin tyckte om dej mykt…


Namn:Mickis
Ämne:Beklagar sorgen ='(
Datum:2003-04-12 20:41:00

Meddelande:Hej. Jag kände inte Kristin, en kompis kompis gjorde det. jag sitter nästan här och gråter. hur kan sånthär hända? varför? läst en del inlägg. Kristin verkade verkligen vara en liten solstråle.. 🙂 beklagar sorgen familj och släkt, Kristins bästa vän; jag är så ledsen! jag vill inte tänka på vad ja skulle göra om min bästa vän försvann. hoppas du är en stark tjej och klarar dej igenom dethär. rasmus; har aldrig läst något så gulligt.. beklagar sorgen.. //mickis


Namn:Zabine,Sassa.Jessi,Ali,Victor
Ämne:Synd..!!
Datum:2003-04-12 20:32:57

Meddelande:Vi kommer sakna dej i vår stora Värld..!! Hoppas du har de ett bra liv i himmlen..! =) Vi kände dej inte men saknar dej ändå.. En tyst minut för Kristin.. Vi älskar dej som du va.!


Namn:Jessica
Ämne:Sorg
Datum:2003-04-12 20:27:20

Meddelande:Liiiider med er..


Namn:Saknad Av mejj !
Ämne:Guuuuuuud !
Datum:2003-04-12 20:25:23

Meddelande:Söööööööööörjer dejj dag efter dag !


Namn:rasmus
Ämne:time after time
Datum:2003-04-12 20:23:45

Meddelande:jag lyssnar på låten tänker på dej .. du kramades jämt .. log jämt .. skrattade o sjöng .. allt du gjorde va roligt .. vissa har 81 år på sej o leva o sprida den kärlek dom har .. du fick 13 .. men om gud tog dej tillbaks så måste det ha räckt . eftersom alltid när du pratade med mej i skolan blev jag glad o kännded att jag hade mer än dom 5 vänner jag har .. alltid social o söt .. jag fick inte säga mina känslor för dej men kristin .. jag va / är kär o gråter mej till sömns nu varje kväll .. jag kännde på mej att du va för söt för o va sann .. du va en vandrande ängel .. vila i frid på ditt rosa moln över sthlm ..


Namn:anonym
Ämne:glömde….
Datum:2003-04-12 20:48:15

Meddelande:jag måste bara säga…till Kristins kompis…jag..kan verkligen förstå sorgen…vet inte vad jag skulle ta mig till om min bästis dog….:( och jag beklagar verkligen sorgen till ALLA hennes kompisar och familjen….


Namn:Pia
Ämne:varför??
Datum:2003-04-12 20:48:00

Meddelande:


Namn:Sara
Ämne:faan..
Datum:2003-04-12 20:47:14

Meddelande:jag kände inte dig men jag fattar hur ont det måste göra i dina kompisar.. om min kompis hade dött utan att nån vet varför.. fan vad det gör ont i mig asså.. jaja.. R.I.P.


Namn:Maria
Ämne:sorg
Datum:2003-04-12 20:45:51

Meddelande:Kände dej inte, men vill att du ska komma tillbaka,kan inte sluta lyssna på din låt,så himla fin, sitter o läser en massa inläg,blir helt tårögd,;( men ja hoppas du har de bra där du är nu, o du ska veta att alla här nere saknar dej, men du hade bra där du är nu,kommer få träffa dej en da,vet ja!


Namn:anonym
Ämne:gud så hemskt…
Datum:2003-04-12 20:45:00

Meddelande:kände dig inte….men har läst en massa inlägg och håller verkligen med dom…13 år alldeles för kort…och speciellt för en sån glad person som du måste ha varit =( tänk om man ändå kunde vrida tillbaka tiden och göra det som hände ogjort….du är saknad av MÅNGA, även mig…jag hoppas du har det bra vart du än är!


Namn:lessen=((
Ämne:fy f*n
Datum:2003-04-12 21:09:05

Meddelande:jag kände inte dig..men du verkade vara en riktigt go o gla tjej..hoppas att du har det bra där oppe…gråter fast jag inte känner dejj..dina undernbara vänner måste sakna dejj oerhört..saknar åsså dejj…fast jag inte känner dej…// saknar dejj..


Namn:nubf f89 #7
Ämne:asså…
Datum:2003-04-12 21:08:04

Meddelande:kristin, jag tycker det är så vackert att så många tyckte om dej…du verkar vara den bästa människan på jorden, och du, jag hoppas du ser alla de här inläggen, för så många som har skrivit om o om igen och alla som inte känner dej…jag är en av dom. de e så sorgligt, allt de här. att du, just du, 13 år gammal ska dö??!! du som verkar så glad o snäll mot alla…. de…går inte att förklara…men du har lärt mej hur jag ska vara i fortsättningen både på basketplanen och utanför, du har inspirerat mej genom att finnas och jag tycker du är en underbar människa!! d


Namn:Jackie
Ämne:älskar o saknar dejj så himla mycke!!!
Datum:2003-04-12 21:04:59

Meddelande:skriver d här om o om igen för ja vet inte va ja ska skriva mer än så här går inte att beskriva mina känslor någe mer!!ohh gud gumman va ja saknar dejj…ja kan inte beskriva me ord hur mycke ja saknar o älskar dejj..snart e d scania som du hade längtat så till…vi ska ta guld åt DEJ d lovar vi hela laget…vi spelar för dejj!! d känns så tomt o spela utan dejj..ja kommer ihåg du ville aldrig va sjuk för du ville aldrig missa en träning elr match!! fan va ja saknar dejj vi som skulle ha så kul i somras vi hade planerat allt du,ja o ”tjejerna”!! hur ska vi klara oss nu då?? vi saknar ju dejj så mycke kan inte beskriva hur mycke…kan fortfarande inte fatta att d e sant..att den vakraste ängeln e borta från oss men nu e du den vakraste,gladaste spralligaste tjejen i himlen…ja älskar dejj o saknar dejj..vet inte va ja ska skriva mer för ja kan inte beskriva mer än d ja har skrivit nu o d andra gångerna..hur mycke ja älskar o saknar dejj…ja kommer aldrig att glömma dejj du kommer alltid att vara i mitt hjärta för evigt…där ja har alla mina minnen me dejj!!! kan inte sluta tänka på dejj en sekund…vila i fred tills vi ses igen i himlen…älskar dejj så himla mycke//kramar-jackie ja saknar dejj så himla mycke :*(


Namn:hon
Ämne::(
Datum:2003-04-12 21:02:24

Meddelande:hemskt… men man kan juh allti hoppas att du kommit till ett bättre ställe nu… alla dina vänner o din familj måste ta det här hårt… shit…


Namn:Joffis
Ämne:herregud!
Datum:2003-04-12 20:56:01

Meddelande:jag säger bara: Guud så hemskt! Jag skulle verkligen inte klara om nån av mina älskade vänner dog..:'( kan inte ens tänka på det.. Jag säger bara: Jag känner med er..!! jag kände inte Kristin.. men jag tycker väldigt synd om er som stod henne nära!!


Namn:Tilde
Ämne:du
Datum:2003-04-12 21:31:54

Meddelande:Jag finner inte riktigt nåra ord, av den tomhet du har lämnat efter efter dig. Du var den tjej man ALLTID såg med ett leende. Vila I Frid Kristin.


Namn:Lisa..
Ämne:Jaa vet hur de e..!
Datum:2003-04-12 21:23:12

Meddelande:Ja vet hur de e…gråten tar aldri slut..!den bara fortsätter–man kan inte förstå om man inte har varit me om detta själv. Min brorsas bästa kompis dog. bara 7:år han va som min andra storebror. Jag va bara 6 år men ja grät lika mycke ändå.Det går inte förklara de går inte beskriva me ord.Ja kan säga de att nu har ja me fått den där låten som favorit låt efter att ha hört den i timmar.Ja vet att de inte går att förklara men livet måste gå vidare.Ävem fast man inte tror att de går.Men de gör de ja vet de.Vet inte va ja ska skriva mer men ja e så himmla ledsen…sååå..sååå ledsen..pussar…och LOVE YAAA


Namn:Lisa
Ämne:sÅÅÅÅÅ himla ledsen jaa är.!
Datum:2003-04-12 21:18:07

Meddelande:Fattar inte hur detta kan hände en sån flikka som du…efter att ha hört allt i bilen på väg hem från en basket träning så sa man bha varför? varför just hon?när ja gick in på din sida o såg allt och hörde musiken så brast ja i gråt..sen när mamma kom frågade ho va har hänt.när hon såg de så fick hon också tårar i ögonen.´Skulle göra vad..precis vad som helst för att få dejj hitt..älskar deeej


Namn:zeinab
Ämne:konst
Datum:2003-04-12 21:15:48

Meddelande:hej jag är ledsen när jag hörde att hon dog och jag tyckte att hon är fin i bilden jag är tio år,går i konstskola hejdå helsningar:zeinab


Namn:Elin
Ämne::'(
Datum:2003-04-12 21:15:12

Meddelande:synd att det skulle bli så här…. lärde känna dig i 3:an och du skulle börja i min klass, men du bytte skola…… saknar dig……///elin


Namn:Månzan
Ämne:vila i frid
Datum:2003-04-12 21:54:03

Meddelande:jag kände dej inte… men en tjej i min klass kände dej.. kan bara säga att du inte förtjänade det. Rest In Piece Kristin //mej


Namn:Michelle
Ämne:*snyft*
Datum:2003-04-12 21:53:38

Meddelande:jag vet inte vem du ä…eller var ska man väl säga nmen jag vet och tror att du var en bra människa..kram på dej..


Namn:din flikka !
Ämne:=(
Datum:2003-04-12 21:47:11

Meddelande:snälla kristin kom tillbax . . alla saknar dej !!!!!!


Namn:Zander
Ämne:Jag
Datum:2003-04-12 21:44:52

Meddelande:Jag kände dig inte men du var säkert en bra människa.Jag beklagar verkligen.Vila i frid


Namn:angelica & nadine
Ämne:varför?????????
Datum:2003-04-12 21:34:13

Meddelande:varför, varför, varför just du? livet e allt bra orättvist vi kände dig inte men våran kompis emelie sa att du va en UNDERBAR tjej… du är saknad av alla!! .R.I.S.


Namn:Gabriel
Ämne:Beklagar
Datum:2003-04-12 22:01:46

Meddelande:Hej! jag kände digg tyvär inte..men du var säkert en mycket mycket god människa..jag beklagar värkligen!


Namn:=o( 
Ämne:HEJ KRISTIN!!
Datum:2003-04-12 22:00:18

Meddelande:åååååå jag vet inte vad jag ska skriva!! kan inte fatta vad som har hänt dig!!:o( bara man kunde skruva tillbaka tiden..aja vi ses i himlen! R.I.P kristn


Namn:Madde Amanda
Ämne:FanAsså
Datum:2003-04-12 21:58:33

Meddelande:fan va hemskt. vi känner dig inte ens men vi gråter. hela stan vet om det som har hänt dig. det e så jävla hemskt . vi känner igen dig men vi vet inte vem du e? jag hoppas att du har de bra i himlen. vi vill skriva en hälsning till dina bästa kompisar som stog dig närmast. ni måste kämpa och ge kristin ett léende hon vill inte att ni ska vara ledsna. kämpa på endå att de e svårt. Vila I Frid. puss å kram


Namn:sara
Ämne:hej
Datum:2003-04-12 21:55:40

Meddelande:Jag kände dej inte ens men det är inte rättvist att nån som är varken gammal eller ung snäll eller elak dör!!! och du hade jätte fina kompisar som värkligen brydde sig om dej!!! Ville bara säga det!!!


Namn:karin
Ämne:för ung
Datum:2003-04-12 21:55:26

Meddelande:Kristin, det var senast vi fyran jag pratade med dig. Vi delade rum på körlägret. Du var jättekär i alex. Tjuvlyssnade hela tiden. Kan inte fatta, vill inte fatta jag kommer ladrig att göra det. Du var alldeless för ung! Du är oendligt saknad och älskad, glöm inte det. Vi ses snart, i nangiala.


Namn:Jennifer
Ämne:saknad
Datum:2003-04-12 22:20:53

Meddelande:Ser att du är saknad av många, även av mig fast jag inte kände dig. Vila i frid! Vi ses någon gång..


Namn:Mikaela
Ämne:Tänker mkt på diig!
Datum:2003-04-12 22:19:38

Meddelande:Jag känner dig inte men de känns otroligt tragist att just du ha råkat ut för det här nu när du bara var 13 år.. jag kan INTE fatta det! du var säkert en braa possetiv människa var alltid glad så, hade säkert jätte snälla/fina kompisar. Jag hoppas du verkligen har de braa där uppe i himelen! JAg tycke de är väldigt Strongt gjort av din familj att sätta sig å gö en hemsida om diig. Du såg ut som en verkligen glad,snäll,omtänksam allt man kan begära av en tjej! ja jag hoppas du mår braa där uppe! Många Pussar och Kramar!ps Tänker verkligen mkt på diig, har bara tänkt på diig idag! jag kan inte undgå! asså fatta ja ha faktist grina i dag även att jag inte känner diig men jag är en sånn persom tycker verkligen riktigt synd om diig..ds. fler pussar och kramar jag vill ba att du ska veta att jag tänker på diig. -<-<@


Namn:Jozzizz
Ämne:Vaffö?? =´(
Datum:2003-04-12 22:18:58

Meddelande:De va länge sen… gick i din kör förut… kan inte sluta gråta, vaffö just du?? du som va så snäll… stackars din familj, å dina vänner… Kan inte sluta tänka på dej…! Pussar på dejj…! Pözz


Namn:Hanna…
Ämne:Kristin..:'(
Datum:2003-04-12 22:16:26

Meddelande:usch..! kan du förstå ur mycket alla saknar dej här på jorden?..kristin vi skulle göra vad som helst för att få dej tillbaka


Namn:E. Ahlskog
Ämne:Hemskt
Datum:2003-04-12 22:07:01

Meddelande:Jag tycker att detta är hemskt… Kände dig inte ens… Men man tänker verkligen till när något sånt här har hänt. Har tänkt mycket på det här… En stor klump i halsen… Vill gråta! Jag hoppas du har det underbart i himmlen. Vi ses när jag också kommer dit! =) R.I.P


Namn:nån…
Ämne::(
Datum:2003-04-12 22:30:41

Meddelande:ja känner inte dejj men hade gärna velat göra d… ja vet hur d känns att bära en sådan sorg som dina nära å kära… hoppas att du har d så bra i himmelen… R.I.P


Namn:Camilla
Ämne:Kristin
Datum:2003-04-12 22:30:18

Meddelande:Jag kände henne inte. Men har hört av vänner att hon var glad och sportig!!! Jag o min familj tycker att det är hemskt att du dog! Och att du bara blev 13 år! Förstår att dina närmaste har det svårt utan dig! Varför just du?? Beklagar // Camilla R.I.P


Namn:Sofie
Ämne::'(
Datum:2003-04-12 22:26:02

Meddelande:Kristin du behövs här nere,kom tillbaka ner


Namn:Elin
Ämne:Saknad
Datum:2003-04-12 22:21:13

Meddelande:Känner dig ej .. Men förstår vilken sorg alla dina nära och kära känner !


Namn:inte värt o nämnas..
Ämne: gråter
Datum:2003-04-12 22:20:58

Meddelande:gråter för din skull… för den underbara personen du verkar vara.. de är över 1530 inlägg, och det står bara gott om dej.. vilken underbar människa säger ja bara… en kram till dej och till din familj, som måste leva med sorgen resten av deras liv. Hoppas du får ett bättre nytt ännu bättre liv..


Namn:becka*
Ämne:*angel some where*
Datum:2003-04-12 22:39:38

Meddelande:med sorg fick alla dinna vänner och familj lämna sin dotter lr kompis de e hemskt… ja kände en han blev inte så gammal han heller han fick också samma sjukdom som du tyvärr fick…. hoppas att du kan läsa detta gb din familj är nog jätte läsna för de.. de va ju inte så länge sen de hände man vill bara börja gråta när man hör sången det kunde vart vem som hälst men du fick inte leva så länga du fick inte gå ut studenten å sånt men du värkade vara en väldigt trevlig å glad tjej… synd att de ska hända just dig… vi syns i *himelen* du har de säkert bra där du är men ja börja gråta när ja tänker på alt de där de e ju jätte hemskt love ya fast ja vet inte vem du e men du e någ jätte trevlig ha re bra puss* vi syns*


Namn:denise
Ämne::'(
Datum:2003-04-12 22:38:06

Meddelande:hej jag skulle vilja säga jag kände dej ej men jag beklagar sorgen för eran familj jag beklagar vila i frid kristin /basket tjejen!


Namn:*lessen*
Ämne:*lessen*
Datum:2003-04-12 22:37:24

Meddelande:Kände dej inte såå bra men vi vet vem du är! alla är så lessna…vi förstår inte att du har lämnat jorden! Det går bara inte att förstå!! Tänk att aldrig mer se dej i telge hallen…Kramar


Namn:Gabriel
Ämne:beklagar :'(
Datum:2003-04-12 22:37:22

Meddelande:Hej! jag kände dig inte,men du verkar va en mycket god människa,beklagar värkligen de som hänt,förstår hur dina nära o kära känner : (…beklagar : (


Namn:siham
Ämne:Sorgligt
Datum:2003-04-12 22:35:42

Meddelande:HEMSKT!Det är hemskt synd oim hennes föräldrar som sörjer så hemskt mycket!!Men hur dog hon…kan någon tala om det för ig…Jag beklagar hemskt mycket.


Namn:diana
Ämne:saknar digg..
Datum:2003-04-12 22:50:51

Meddelande:asså ja kände inte dig…men ja gråter mina ögon e skiit stora hare bäzt i himlen herråååå .(:(:(


Namn:Linnea
Ämne:…
Datum:2003-04-12 22:45:22

Meddelande:Skriver för tredje gången nu…Måste passa på.Egentligen inget nytt men kan skriva av mig här samtidigt som det blir till dig.Kristin,du var..ÄR verkligen älskad.Är så glad att jag fick lära känna dig så bra som jag gör.Min älskade Kristin…Saknar dig så otroligt mycket.Går inte en dag utan att jag gråter mig till sömns.Alla saknar dig.T.o.m med dom som inte ens kände dig!Kan du tänka dig hur älskad du är,nu? ”Tröstlösa dagar när himlen är grå. Grå som ens själ och man känner sig så mätt på att leva.Mätt på att skratta och ljuga och spela Känslor man aldrig förnummit och känt – Tröstlösa dagar som återvänt” Kan inte tänka på nåt annat än dig.Mina känslor går inte att beskriva.Men är iaf så tacksam att jag fick vara en del av ditt liv.Att just du var/är min vän.En utav mina bästa.Absolut bästa.En som alltid ställde upp,En som alltid fick en att skratta när man var ledsen.Du behövs.Hur ska vi klara oss utan dig,nu då?!Du kommer alltid vara en del av mitt liv…mitt hjärta.För evigt.Älskar dig så mycket att det inte går att beskrivas med ord.Kom ihåg det tills vi ses igen


Namn:siham
Ämne:Miss U
Datum:2003-04-12 22:43:07

Meddelande:Kom ner på jorden igen!Du har inte fått visa hur mkt du kan!Du var en såå underbar person!Men du är en ängel å du var och är den finaste ängel på denna jord..Men varför skulle det vara just du som dog…skulle gärna dö…vill dö nu så jag kan vara hos dig…få mig sluta gråta..älskar deii å glömmer dig aldrig nånsin!Du finns hos meii för alltid..


Namn:maria
Ämne:gråter
Datum:2003-04-12 22:40:08

Meddelande:hej hur mår du jag hoppas att du mår bra där uppe kristin ha d så bra å så du vet d här e min favorit låt me. (puss*S’*”ss*S”ss*S”zz*Z”zz*Z”zz*)


Namn:En som känner med er
Ämne:Till dig och din fantastiska familj…
Datum:2003-04-12 22:39:42

Meddelande:Kände dig inte, men det gör så ont i hjärtat efter jag hört vad som hänt dig. Du måste ha en enastående stark familj som orkat göra denna sidan trots sin enorma sorg. Ta hand om er. Kram från en främling.


Namn:Ronnia
Ämne:Vila i frid.
Datum:2003-04-12 23:01:44

Meddelande:jag vet att det kanske inte e till tröst. beklagar sorgen i alla fall.jag kände henne inte men jag ville bara säga vila i frid kristin. pözz Ronnia


Namn:Tessan
Ämne:..
Datum:2003-04-12 23:01:29

Meddelande:Vila i frid gumman..


Namn:Emma
Ämne:R.I.P
Datum:2003-04-12 22:57:08

Meddelande:R.I.P kristin..visste inte vem du var…men vad jag har förståt så var du en underbar älskad tjej..men vi ses när jag kommer dit du är…du borde vara den vackraste änglen som finns R.I.P puss emma


Namn:Tejpen
Ämne:Söjer
Datum:2003-04-12 22:57:03

Meddelande:Jag saknar dig..


Namn:Feeddy
Ämne:Det e inte din tur!
Datum:2003-04-12 22:53:46

Meddelande:JAg e ledsen!!! till er alla som kÄnde henne fÖr jag skÄnde inte henne men R.I.P Kristin


Namn:..
Ämne:vet inte vem du var men…
Datum:2003-04-12 23:15:56

Meddelande:vill bara säga att jag inte lämnar sidan oberörd och att jag suttit och gråtit medans låten i bakgrunden spelats om minst 5 gånger.. sov gott tjejen..


Namn:jenny
Ämne: 🙁
Datum:2003-04-12 23:13:18

Meddelande:jag har suttit här nästan hela dagen å ba tänkt på kristin trots att jag inte kände henne… jag vet hur detta känns jag förlorade min morfar för 4-5 år sen.. låten Time after time har blivit min favorit låt… ha d så bra i paradiset… R.I.P


Namn:Kom tillbaka
Ämne: Snälla ? 🙁
Datum:2003-04-12 23:12:57

Meddelande:Assåå Jag tänker på dig hela tiden .. önskar du kunde komma tillbaka till dina fina vänne o FAMILJ !! Hare så bra.. Love ..Love u


Namn:Cella
Ämne::'(
Datum:2003-04-12 23:07:10

Meddelande:jag kände inte dig,men ja tycker så synd om dig,du är för liten,du har mycket kvar,beklagar sorgen =(


Namn:Robert Gabrielson
Ämne:En flicka har dött
Datum:2003-04-12 23:06:12

Meddelande:Vad jag vet så var kristin en underbar tjej som dog olyckligt. Jag beklagar denna sorg för anhöriga och vänner. Men livet är så har själv förlorat min farbror i en trafikolycka för fyra år sen och man tvingas helt och enkelt gå vidare livet när man har förlorat en anhörig eller vän. Jag delar sorgen med familj och vänner och slutligen påpekar att kristin vakar över er alla


Namn:maria
Ämne:så synd
Datum:2003-04-12 23:31:18

Meddelande:jag kännde dig inte men när man läser det här så blir man helt tårögd… jag vet hur det känns att förlora nån…men jag hoppas du har det bra i paradiset och beklagar sorgen…


Namn:emmy.
Ämne:.
Datum:2003-04-12 23:26:43

Meddelande:åå tack för att jag fick vara en del av ditt underbara liv.. älskar dej för evigt Kristin min bästa vän../ Din bästis Emmy.


Namn:Martina
Ämne:igen.!
Datum:2003-04-12 23:25:37

Meddelande:även om jag inte kännde dig… så gråter jag mycket över det som har hänt dig…! gråter när jag hör den låten… varje gång jag kommer lyssna på den.. kommer jag tänka på dig.. Beklagar sorgen!


Namn:Emmy
Ämne:…en sista gång för min älskade vän..
Datum:2003-04-12 23:23:59

Meddelande:jag skriver en sista gång.. jag har skrivit samma sak om och om igen.. Men nu skriver jag en text som passar in på hur jag känner just nu.. I den stora sorgens famn finns små ögonblick av skratt såsom stjärnor tittar fram Ut ur evighetens natt och i solens första strålar flyger svalorna mot skyn för att bina sköra trådar tvinna trådar till en tross mellan oss så vi når varandra I den hårda tidens brus finns det skrik som ingen hör allt försvinner i ett sus som när vinden sakta dör alla tårarna har torkat till kristaller på min kind jag har ropat allt jag orkat allt jag orkat efter dig-hör du mig? kan vi nå varandra? I den långa vinterns spår trampas frusna blommor ner och där ensamheten går biter kylan alltid mer andå har jag aldrig tvekat mellan mörker eller ljus för när månens skära bleknat har allt pekat Åt ditt håll? och från mitt håll? kan vi nå varandra?…Kristin jag kommer alltid älska deej..Du kommer alltid va min bästa kompis. Du är och var mitt liv.. !!Tänker på dej dag in och dag ut.. Jag behöver dej nu kristin. Kommer aldrig sluta älska dej.Kommer aldrig glömma dej min älskade! lars-göran, Gunnel, Malin, tobias åå hanna tänker på er..


Namn:Martina
Ämne:kände dig inte.. men.!
Datum:2003-04-12 23:23:11

Meddelande:Har suttit å tänkt på dig väldigt länge.


Namn:Saknar dejj.. 
Ämne:R,I.P
Datum:2003-04-12 23:38:42

Meddelande:Jag kände dejj inte men saknar dej ändå.. =( Men ja kan tänka mejj Hur du ha det där uppe.. me din Vita fina häst å änglar vingar..! =) Hoppar du har det bra där du är..! Alla saknar dejj så Hindrans mycker.


Namn:Emelie
Ämne:Kristin..
Datum:2003-04-12 23:36:48

Meddelande:Time After Time, tänker jag. Jag har tängt på dej nu hela tiden! Tycker så synd om dej o din familj, å dina vänner. <3 VILA I FRID! / Emelie


Namn:Nitsa
Ämne:Kännde inte dey
Datum:2003-04-12 23:36:00

Meddelande:Jag kännde inte dey men jag känner sorg i alla fall..Jag sitter här och tårarna rinner..Lyssnar på låten och tänker på dey..R.I.P Kristin :´(


Namn:Elin
Ämne:
Datum:2003-04-12 23:35:17

Meddelande:hoppas du har de bra . känner dej inte . har bara läst här på den här sidan .


Namn:Liz
Ämne:Såå fint..
Datum:2003-04-12 23:33:57

Meddelande:Måste bara säga att dikten som Emmy skrev är så fin.. du är så saknad och älskad.. om du bara kunde komma tillbaka..:(.. mina tankar är med dina nära och kära och framförallt med din familj… vila i frid Kristin…


Namn:Sofie
Ämne:Vila I Frid
Datum:2003-04-13 00:14:42

Meddelande:Jag kände dig inte. Men jag sörjer dig ändå. Det är hemskt det som hänt, men jag hoppas att du har det bra där du är. Vila I Frid Kristin.


Namn:Nehat
Ämne:R.I.P
Datum:2003-04-12 23:51:32

Meddelande:R.I.P kristin känner dig inte men jag fick adressen o besökTE denna sida R.I.P


Namn: . Ledsen . 
Ämne:Hemskt…
Datum:2003-04-12 23:49:24

Meddelande:Jag kände inte Kristin men mina kompisar gjorde… Men jag hoppas att hon hare bra!! Kram o Puss på dej! Och jag önskar all lycka till familjen o närr o kära!! [att man detta kan hända är HEMSKT!]//J.ns


Namn:Saba
Ämne:Hoppas att Du har kommit till en bättre plats…
Datum:2003-04-12 23:47:22

Meddelande:Hur kan något så här hemskt hända någon så ung? Jag kände dig inte men ett liv är ändå ett liv… Hoppas att Du har det bättre där uppe… Stackars dig, din familj och dina vänner.. but I’m sure you will shine down on them..


Namn:Therése
Ämne:Vila i frid.
Datum:2003-04-12 23:38:44

Meddelande:sitter här och tårarna bara rinner… ville bara säga att jag hoppas att du har det bra… och hälsa min mormor. vila i frid gumman! -kramar om alla nära och kära-


Namn:cissi
Ämne:tårar
Datum:2003-04-13 00:35:11

Meddelande:det bara kom tårar förut hela tiden. nu finns det iget kvar. bara en sång och ett stort stort hål. R.I.P


Namn:alexandra
Ämne:time after time
Datum:2003-04-13 00:33:01

Meddelande:R.I.P


Namn:Matilda
Ämne:Livet är orättvist
Datum:2003-04-13 00:32:39

Meddelande:Hej.. Jag får tårara i ögonen när jag sitter här och läser vad folk skrivet om Kristin… Hon måste varit en väldigt underbar och älskad person…. Vet inte hur hon dog… men det spelar ingen roll det är inte rättvist att folk dör när dom är så unga… Livet är inte rättvist!!! Alla in som stod henne nära var starka!!! Jag skulle själv aldrig orkat med om nån i min familj eller någon av mina vänner dog… Rest in peace Kristin


Namn:pablo
Ämne:det gör ont !
Datum:2003-04-13 00:25:51

Meddelande:kan inte sluta och tänka på diG. lyssna på låten som du gillade mest och lolla på din bild ..det de ända jag gör i natterna det käns som en stor håll som suger in mig suger inuti mig JAg KAN INTE ACCEPTERA ATT DU ÄR INTE HÄR den går bara intE du va för underbart för vacker för god för snäll fullt med energi och gläje i kyrkan kunde man bara se sorg.. och jag kämpade för intE gråta men till sist kunde inte orka kämpa… undra om den här hållet kommer att sitta kvar för alltid… det vet bara gug… varje gång jag åker till rosenbor skola så känns att någont saknas … saknar dig älskar dig .. sak inte jag visste om jag tro att man har en stor del att kärlek till sina kompisaR och nu känner jag det… Synd att jag kände inte den förrut. men det fixar man där uppe!… puss puss


Namn:Pierre
Ämne:RIP
Datum:2003-04-13 00:20:40

Meddelande:RIP kristin vila i fred


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22