Kristins Minnespris till Amie Lindberg Kebbeh

Så var det dags igen. Kristins Minnespris skulle delas ut för 15:e gången. Det är alltid en tillställning med delade känslor. Det känns väldigt fint att det delas ut ett pris till minnet av Kristin samtidigt som anledningen att priset finns skapar massor med känslor inom mig.

Den här gången hette pristagaren Amie Lindberg Kebbeh och hon spelar i SBBK:s Flickor 03. Amie föddes två veckor innan Kristin dog och jag fick en tanke att hon tog över en stafettboll (ja, jag har hittat på det ordet själv) av Kristin. Det var roligt att höra coachernas beskrivning av Amie. Hon är ett väldigt gott föredöme för andra, både på och utanför planen.

Jag lämnade Södertälje med en varm känsla inom mig.

Grattis Amie och lycka till!

Kristins Minnespris 2018
Amie Lindberg Kebbeh

2 reaktioner till “Kristins Minnespris till Amie Lindberg Kebbeh

 • oktober 19, 2018 kl. 9:24 f m
  Permalink

  Lyckönskningar och gratulationer till Amie!

  Svar
  • oktober 29, 2018 kl. 3:41 e m
   Permalink

   Tack för att min dotter fått motta Kristins minnespris. Dubbla känslor. Känslosamt tal och situationen berör verkligen. Motiveringen är väldigt fin. Jag är jättestolt och det är Amie också.

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *