27 september – Kristin 29 år

I dag skulle den här härliga tjejen fyllt 29 år. För oss föräldrar, syskon, släktingar och goda vänner blir det en dag att tänka lite extra på Kristin. De som har möjlighet besöker hennes grav i Södertälje. De lägger ner en blomma och tänder ljus. Tankarna är många en sådan här dag.

Kristin fick ju inte vara med oss i mer än drygt 13 år men hennes sätt att vara gör att vi har väldigt många härliga minnen att falla tillbaka på. Utåtriktad, humoristisk, omtänksam, känslig, drömmande och levande, var hon nyfiken på livet på ett sätt som de flesta 13-åringar är.

Om ett några veckor ska vi på SBBK:s årsmöte dela ut ”Kristins Minnespris” för 15:e gången. Det är den tydligaste årsringen som visar hur länge vi har varit tvugna att vara utan dig.

Saknaden efter dig Kristin, är obeskrivlig och du finns i våra tankar och våra hjärtan varje dag och lite extra den här dagen.

Vi älskar dig!

Frukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *