Nytt sorgebud

SÖNDAG, DECEMBER 03, 2006

Nytt sorgebud

För en vecka sedan nåddes vi att nytt sorgebud. Min kusin Inger och hennes 8-årige dotter Sara har omkommit i en bilolycka i Egypten. Ofta ser man ju sådan rubriker i tidningarna men det brukar ju inte vara någon man känner. Inte allttid orkar man tänka tanken heller på den sorg och smärta som nu drabbat alla anhöriga och vänner. Nu var det plötsligt någon man kände. Inger som ägnat sitt liv åt att hjälpa människor att leva i fred och kunna förstå och respektera varandra, varför får inte en sådan människa vara kvar? Och lilla Sara? Fanns det någon mening med att de skulle dö?
Vi har många gånger försökt förstå meningen med Kristins död? Man hittar inte alltid svaren. Kanske har Kristin nu fått möta Inger och Sara.

Frid över deras minne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *